Project Description

Startervilla

De druk op de woningmarkt – gecombineerd met hoge energie- en grondstofprijzen, klimaatverandering, stikstof en personeelstekorten – vraagt om slimme integrale woonoplossingen. Startervilla is een innovatief woonconcept waarbij meerdere compacte woningen van twee woonlagen worden gecombineerd tot één villa. Door prefab elementen op de bouwplaats te assembleren wordt efficiënt, duurzaam en toekomstbestendig gebouwd. Dit slimme woonconcept geeft starters en herintreders het gevoel van het wonen in een vrijstaand huis.

Het geheel ziet er uit als een vrijstaande villa. Per villa worden er 2, 3 of 4 woningen gecombineerd, waarbij elke woning een eigen entreezijde en privéterras heeft. De villa is ruimgelegen in het groen. De gedeelde tuin versterkt het gevoel van wonen in een villa. Door het plaatsen van hagen wordt de privacy gewaarborgd. Elke woning is compact van opzet, grondgebonden en bestaat uit een ruime woon/eetkamer met keuken en een slaapkamer met badkamer op de verdieping.

Door de natuurlijke lichtinval van twee kanten oogt de woning ruim, fris en lekker licht. De grote, kamerhoge ramen creëren verbinding met buiten en vergroten het gevoel van ruimte. Voor optimaal gebruiksgemak en comfort zijn hoogwaardige materialen geselecteerd voor de prefab badkamer en het sanitair. De keukenpositie is vooraf bepaald en de aansluitingen zijn voorbereid, binnen deze specificaties is de keuken naar eigen wens in te vullen. Een Startervilla biedt starters en herintreders veel wooncomfort voor een betaalbare prijs.