Loading...
Herbestemming Boerderij Deurne 2017-07-12T10:53:05+00:00

Omschrijving

Herbestemming Boerderij Deurne

De traditionele langgevelboerderij bestaat in de huidige situatie uit een woning met stallengedeelte. Het stallengedeelte zal bij de verbouwing worden getransformeerd tot woning. De verdieping van de nieuwbouw laat zich lezen als een los volume wat op de bestaande moerbinten is geplaatst. Hierdoor blijft de ruimtelijkheid van de stal, die zich kenmerkt door een structuur van houten spanten, behouden. De bestaande massieve bakstenen kopgevel wordt vervangen door een volledig beglaasde vliesgevel, welke zorgt voor een optimale groenbeleving van het weids uitgestrekte achterland en het riviertje ‘De Kaweische loop’.


Details

Opdrachtgever(s):

  • Particulier

Aannemer:

  • Nog niet bekend